18 juni 2011

Mozzarella fylld skinksnitzeln

Tack för er omtanke vänner. Jag mår mycket bättre nu och nu är det full fart igen.

Förlåt mig Jenny, men nu norpar jag ditt recept IGEN.. Men varför lusläsa massa kokböcker när jag har dig :-D

En god, supersnabb och enkel middag till helgen?
Mozzarellafylld skinksnitzel tar inte längre tid än vad de stuvade makaronerna och köttbullarna gör.
Passar fint till ugnsbakade tomater och klyftpotatis. Lägg sen till en fräsch sallad och en god sås, så står det en riktig fin middag på bordet.

Gör så här

Banka ut skinksnitzlarna, räkna med 2 st per portion.
Salta och peppra.
Lägg ihop dem två och två med en rejäl bit mozzarellaost i mitten och
stek sedan i smörad stekpanna tills köttet är genomstek.

Lätt som en plätt.

Nästa gång jag gör det här så måste jag testa att lägga lite färsk chili inuti tillsammans med osten, tror att det kan vara pricken över i:et.

1 kommentar:

  1. :-) Ha ha... så roligt att du testar recepeten, nina.
    Och det ser riktigt gott ut!!

    Hoppas ni får en jättefin helg

    Kram

    SvaraRadera