Man blir ju aldrig trött på att grilla. Men det är kul att variera sig.
Den här gången serverade jag blomkålsmos till den helgrillade fläskfilén
Det här behöver du till ca 4 port
1 stor eller 2 små blomkålshuvuden
2 dl vispgrädde
50 g smör
1 tsk finsalt
2 msk philadelphiaost
Gör så här
Bryt blomkålen i buketter, ta gärna med lite av stjälken.
Häll grädden i en kastrull och värm.
Lägg i blomkålsbuketterna, smör och salt innan det börjar koka.
Låt koka upp.
Lägg på ett lock och låt koka ganska häftigt i 5-10 minuter.
Ta av locket och låt koka på svag värme tills all vätska kokat in.
Mixa med stavmixer och tillsätt sen philadelphiaosten och vispa till ett jämnt mos.
Servera genast.
Vad gullig du är. Ska försöka leverera lite bättre med uppdateringar :)
SvaraRaderaLåter väldigt gott det här, får bli att prova ngn dag