I love...
Ingredienser
400 g philadelphiaost
2 dl creme fraiche
600-1000 g nöt el blandfärs
2 påsar tacokrydda
500g krossade tomater
1 purjolök
1 gul lök
3 paprikor
riven ost
taco chips
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda philadelphiaosten med cremefraiche och bred ut röran på botten i en ugnsfast form.
Bryn färsen med tacokryddan, häll den sedan över creme fraiche röran.
Häll en pkt krossade tomater över.
Hacka och bryn ihop purjon, löken, paprikorna i ungefär 10 minuter.
Sedan häller du grönsakerna över de krossade tomaterna.
Strö över riven ost.
In i ugnen i 225 grader i ca 10 minuter.
Servera med taco chips, gurka, tomat och ev annan sallad.
Det hela blir ganska GI om man bara utesluter chipsen.
Hej
SvaraRaderaJag ska testa detta recept till en glutenallergisk person som kommer på vårt kalas imorgon, ska lägga tacochips i botten tror jag..återkommer med resultat. Tack för ditt tips, hälsn Madde
Jag oxå !! :)
SvaraRaderaSer riktigt gott ut.
Kram
Jenny
En underbar klassiker, som jag lagar till alldeles för sällan! Philadelphiaosten i denna är underbar! Fast jag brukar inte ha krossade tomater när jag gör tacogratängen!
SvaraRaderaHej igen, tacogratängen m tacochips i botten blev en succe, totalt renskrapat av våra gäster! Även de som inte är gluten allergiska =) Så tack för detta recept, hälsn Madde
SvaraRaderaVad roligt Madde att det blev bra, det är roligt när gästerna slickar skålarna :-)
SvaraRadera